La biblioteca de Valldoreix torna a obrir les portes avui


Temes relacionats

Valldoreix inaugura la seva biblioteca aquest dilluns, tot i que no funcionaran tots els serveis (16/jun/08)


  • Comparteix:

El punt de lectura és la nova seu de l'EMD

El punt de lectura és la nova seu de l'EMD

La biblioteca de Valldoreix torna a obrir aquest dilluns. Com a novetat, l'espai, ubicat al nou edifici de l'EMD, incorpora el servei de préstec. El préstec es gestionarà mitjançant la Biblioteca del Mil·lenari i els usuaris, amb petició prèvia, podran disposar de qualsevol llibre del fons de la biblioteca central de Sant Cugat.

La biblioteca de Valldoreix també ofereix altres serveis com aula d'estudi, consulta de premsa diària i del fons bibliogràfic, connexió a internet amb fils i sense, el Punt Xarxa, que permet reservar on-line qualsevol dels ordinadors de la biblioteca, i l'espai reservat als infants.

La biblioteca, també anomenada Biblio@ccés Vall d'Or, va començar a funcionar el juny. L'horari de l'espai durant el curs escolar serà de dilluns a dissabte, de deu a dotze del migdia, i les tardes de dilluns a divendres, de dos quarts de cinc a vuit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.