Avui obre la nova seu de l'Oficina de Serveis Socials de Valldoreix


  • Comparteix:

L'Oficina d'Atenció dels Serveis Socials estrena instal·lacions avui a la seu de l'EMD de Valldoreix. Una educadora i una treballadora socials seguiran tractant les problemàtiques dels valldoreixencs des d'aquest espai.

Els Serveis Socials ofereixen suport i assessorament als valldoreixencs que ho necessitin en dues àrees concretes. Una es refereix a tot allò relacionat en l'educació dels fills com ara les dificultats per establir pautes educatives, socialització conflictiva o adaptació al sistema educatiu. L'assessorament d'aquest àmbit el durà a terme una educadora social, que conjuntament amb treballadora social componen l'equip professional de l'oficina.

La treballadora social oferirà, al seu torn, orientacions i suport en l'altra gran àrea en què se centra aquest servei, que tracta la Llei de Dependència, les dificultats econòmiques o les situacions d'aïllament social.

Per accedir als serveis, s'ha de demanar cita prèvia trucant a l'Ajuntament de Sant Cugat o a través del Servei d'Atenció Ciutadana de l'EMD. L'atenció al ciutadà es farà en el nou edifici els dimarts de deu del matí a una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.