ICV-EUiA aplaudeix les bonificacions pels vehicles d'alta ocupació als Túnels de Vallvidrera


Temes relacionats

Recoder veu amb bons ulls fomentar l'ocupació dels vehicles bonificant els peatges dels Túnels de Vallvidrera ( 5/set/08)

Els peatges dels Túnels de Vallvidrera penalitzaran els vehicles amb un sol conductor ( 2/set/08)


  • Comparteix:

El grup municipal d'ICV-EUiA elogia fer més barat el peatge dels Túnels de Vallvidrera per als vehicles amb més ocupació. Els ecosocialistes atribueixen l'aplicació d'aquest tipus de mesures a la seva presència en el govern de la Generalitat.

El portaveu de la formació, Xavier Boix, ha recordat que aquesta és una de les 80 mesures que el Departament de Medi Ambient i Habitatge, encapçalat pel seu partit, va proposar per lluitar contra la contaminació.

Boix aplaudeix aquest tipus d'iniciatives que incideixen en la gestió de la mobilitat.

Xavier Boix

La gestió dels peatges són aquests tipus de mesures: bonificar els vehicles amb alta ocupació.


En aquest sentit, la regidora Assun Reyes també ha aplaudit aquesta iniciativa i ha recordat que cal que la societat s'acostumi a 'viure amb més calma'.

Assun Reyes

Per tots és millor que els cotxes vagin ocupats i també ens hem d'anar acostumant a trigar deu minuts més per arribar a Barcelona.


L'aplicació de penalitzacions i bonificacions als usuaris dels Túnels de Vallvidrera es farà en dates encara per determinar i serà una prova pilot.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quedo astorada!!! No m´ho puc creure! Srs. que us dieu d´esquerra,per que no us ocupeu de fer accesibles els Transports públics a tot el païs i amb bones condicions doncs ni una cosa ni l´altre existeixen.Jo no agafo el cotxe per que si!!!eh!! Ara per anar a una de les meves feines amb cotxe trigo 20 m i amb públics 3 h. i l´altre ni hi puc anar amb s. públic que doncs?????

una conductora a la força. Enviat el 5/set/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.