La Fundació Cecot ofereix nous cursos i seminaris per a les persones en atur


  • Comparteix:

La fundació Cecot Formació posa en marxa un nou programa de cursos i seminaris per a les persones que es trobin en situació d'atur. L'objectiu és potenciar la formació dels treballadors per poder-los orientar cap a sectors amb demanda. Tots els santcugatencs que ho desitgin poden apuntar-se a alguna de les activitats ofertades aquest any, entre les quals destaquen la jardineria, els idiomes, la informàtica o la infermeria. Els cursos començaran el mes d'octubre.

Per afrontar l'actual situació laboral, on les taxes d'atur són cada vegada més altes, la fundació Cecot Formació imparteix cursos per ampliar els coneixements de les persones sense feina. Depenent de cada cas, la fundació optarà per reforçar les habilitats de cada inscrit dins el sector en el qual treballava o bé l'iniciaran en una nova formació.

Els cursos inclouran diferents àrees formatives, entre les què destaca la sanitària. Algunes feines com la d'auxiliar d'infermeria o l'atenció especialitzada a persones amb dependència formen part d'aquest sector que darrerament ha experimentat una demanda creixent.

L'any passat la Fundació Cecot va realitzar més de 700 accions formatives amb una participació de gairebé 9.000 alumnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.