Fanoc demana limitar els canvis en els llibres de text que impossibiliten la seva reutilització


  • Comparteix:

L'Associació de Famílies Nombroses (Fanoc), amb seu a Sant Cugat, critica els petits canvis que realitzen les editorials als llibres de text escolars que impossibiliten que puguin ser reutilitzats per més d'un germà. Per això, Fanoc demana al govern que limiti aquesta pràctica extesa entre les empreses editorials com a mesura per eixugar la forta despesa de cada curs acadèmic.

Segons la Fanoc, les editorials introdueixen petites modificacions en els dibuixos, el material complementari i en l'ordre dels continguts que impossibiliten als alumnes reutilitzar els llibres d'anys anteriors de germans o amics. Davant aquesta situació, la Fanoc demana a les diferents administracions que controlin les editorials per limitar aquests canvis en els llibres de text.

L'associació sol·licita també un ajut econòmic perquè les famílies puguin afrontar aquesta forta despesa. Segons la Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes de Catalunya, la despesa mitjana en llibres és de 150 euros a primària i entre 200 i 250 a secundària.

En aquest sentit, l'associació lamenta que Catalunya sigui un dels pocs llocs de l'Estat espanyol on no es dóna cap ajuda per pagar els llibres de text.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.