Un estand informa sobre el Pla d'Equipaments a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Un estand sobre el Pla d'Equipaments proporcionarà avui informació als santcugatencs a la plaça d'Octavià. L'objectiu és explicar als ciutadans en què consisteix el projecte i animar-los a participar fent les seves aportacions personals.

Coincidint amb la recta final del procés participatiu del Pla d'Equipaments, l'Ajuntament instal·la avui un punt d'informació sobre el projecte a la plaça d'Octavià. Els santcugatencs s'hi podran informar sobre el procés i hi rebran un obsequi.

Aquest és un pas més en el procés participatiu que està fent el consistori des del juny. Fins ara, ha consistit en una primera fase informativa a través de la revista municipal i els mitjans de comunicació i en una etapa de participació a través de les butlletes disponibles a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) a l'Ajuntament.

El proper pas seran els tallers de participació que es faran el dissabte 25 d'octubre. Per inscriure's als tallers, cal fer-ho a través de les butlletes o a través del correu equipaments@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.