Les Planes viu la festa al carrer i amb gran participació dels veïns


  • Comparteix:

La Festa Major de les Planes ha aplegat aquest dissabte les activitats més tradicionals. Els inflables per als més petits, el campionat de petanca i els balls tradicionals han omplert el programa diürn de les celebracions. Al vespre, la botifarrada popular, on s'han repartit 300 unitats, ha donat pas a la discoteca mòbil.

La jornada ha donat el tret de sortida amb el campionat de petanca. Un any més els més petits han volgut iniciar la festa amb els inflables i un vermut infantil. Ja a la tarda, ha estat el torn dels balls tradicionals.

Tot i així, la protagonista del programa d'activitats ha estat la botifarrada popular. De nou, ha aconseguit exhaurir les existències. En total, s'han repartit 300 botifarres a un euro.

Aquest últim dissabte de Festa Major al districte s'ha tancat amb una altra de les propostes amb més continuïtat de les celebracions, la disco mòbil. Tot i que la pluja amenaçava amb fer acte de presència, finalment la plaça de la Creu d'en Blau ha pogut acollir la música i el ball d'aquesta proposta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.