Un centenar de persones aporten les seves propostes pel futur pla d'equipaments


  • Comparteix:

Bona resposta dels santcugatencs en la primera jornada del procés participatiu per a l'elaboració del nou pla d'equipaments. El consistori ha instal·lat aquest dissabte al matí un estand a la Plaça d'Octavià on més d'un centenar de ciutadans han expressat les seves iniciatives tant per la ciutat com pel seu barri.

Després de l'obertura del procés participatiu per l'elaboració del nou pla d'equipaments i la presentació d'una diagnosi per part de l'Ajuntament, el passat mes de maig, els ciutadans han tingut ara l'oportunitat de presentar les seves propostes. El consistori ha instal·lat aquest dissabte un estand a la Plaça d'Octavià per recollir les iniciatives dels santcugatencs.

Així ho explica el tècnic de participació ciutadana de l'Ajuntament, Albert Mallol.


Albert Mallol

Els dissabtes 13 i 27 de setembre fem unes accions de dinamització al carrer per tal de donar a conèixer el nou pla d'equipaments i donar l'oportunitat als ciutadans i ciutadanes d'oferir les seves propostes



Les propostes recollides es debatran el proper mes d'octubre en uns tallers de participació, des d'on una comissió de seguiment valorarà la seva incorporació al nou pla d'equipaments.

Escoltem Mallol.



Albert Mallol

Està previst que el dia 25 d'octubre tinguin lloc una sèrie de tallers on es debatran totes les propostes rebudes. S'intentarà arribar a una sèrie de consensos per tal de determinar quines iniciatives es voldran prioritzar a nivell ciutadà



L'Ajuntament tornarà a instal·lar l'estand el proper 27 de setembre a la Plaça d'Octavià per seguir recollint propostes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.