La Puerta de los Sueños tanca un diumenge de festa a Valldoreix marcat per la tradició i els esports


Temes relacionats

Gerard Quintana posa la cirereta a una jornada festiva plena d'activitats a Valldoreix (14/set/08)

La coreògrafa Coco Comín dóna el tret de sortida a la Festa Major de Valldoreix (13/set/08)


  • Comparteix:

La banda santcugatenca La puerta de los sueños ha posat el punt i final al primer diumenge de Festa Major a Valldoreix. El programa d'activitats de la jornada ha estat marcat per la bona assistència de públic i per les propostes centrades en la tradició i els esports.

Valldoreix ha clos el primer cap de setmana de Festa Major amb una jornada on les activitats populars i tradicionals han estat les protagonistes. Al llarg del dia, els valldoreixencs han pogut gaudir de propostes com el ball de sardanes, l'actuació dels castellers de Sant Cugat, el concurs de paelles i el teatre, que ha aconseguit superar l'aforament de la sala del Casal amb l'obra 'Càsting'.

El dia ha començat pels valldoreixencs més esportistes amb la trobada de Mountain Bike, que enguany ha arribat a la 16ena edició. Aquesta activitat finalment s'ha celebrat amb la primera pedalada popular que estava prevista per dos quarts de dotze del matí.

La jornada també ha tingut iniciatives més agosarades com la pujada en globus i activitats esportives d'aventura. De la seva banda, la canalla ha celebrat la seva particular festa amb una xocolatada matinera i els tradijocs.

La fi de festa l'ha posat el concert del grup local La Puerta de los Sueños, que han presentat el seu últim treball 'Tres'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.