Les Planes clou un any més la Festa Major amb paella, ball i havaneres


Temes relacionats

Les Planes viu la festa al carrer i amb gran participació dels veïns (14/set/08)


  • Comparteix:

Les Planes s'ha acomiadat de la Festa Major amb un concert d'havaneres a càrrec del grup Bergantí, després d'una jornada marcada per la participació dels veïns. D'aquesta manera, el districte ha repetit enguany un fi de festa on la missa, la paella i els campionats de parxís, dòmino i petanca han estat els protagonistes.

L'últim dia de celebracions ha arrencat amb la sortida de la marató. De la seva banda, els menys esportistes han pogut participar en el setè concurs de pintura Joan Maria Miras. Tots plegats, i després de la missa, han agafat forces amb el concurs de paelles, que enguany ha comptat amb la participació d'una vintena d'arrossos. El ball tampoc hi ha faltat durant el diumenge a la plaça de la Creu d'en Blau.

El diumenge també ha servit, un any més, per disputar les finals dels diferents campionats de petanca, parxís i dòmino que s'han celebrat al llarg de tota la Festa Major de les Planes.

Les havaneres i el rom cremat han estat els encarregats de tancar la jornada i últim dia de Festa Major, després de quatre dies de celebracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.