Una xerrada aclareix els drets socials amb què compta la ciutadania


Temes relacionats

El Dia de l'Alzheimer divulgarà els recursos que tenen les famílies per lluitar contra la malaltia ( 9/set/08)

Familiars i malalts d'Alzheimer protagonitzen un documental de Cugat.cat ( 1/abr/08)

Les associacions reclamen més recursos en el Dia Mundial de l'Alzheimer (21/set/07)


  • Comparteix:

Apropar-se al ciutadà i donar resposta als dubtes que pugui tenir al voltant dels serveis socials que ofereix l'administració. Aquest ha estat l'objectiu principal de la xerrada 'Coneixes els teus drets socials?' a càrrec de diferents treballadores dels serveis socials de la ciutat i organitzat conjuntament amb l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Vallès Occidental. L'acte s'enmarca dins dels actes del Dia Mundial de l'Alzheimer del proper 21 de setembre.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha presidit l'acte i ha explicat que aquesta xerrada dedicada a la malaltia de l'Alzheimer és el primer pas d'un seguit de trobades que s'aniran fent amb d'altres associacions perquè els ciutadans coneguin els seus drets.

La treballadora social del CAP de Valldoreix Maite Olivella ha explicat que poc a poc es van fent avenços socials en el tractament de l'Alzheimer, tot i tractar-se d'una malatia llarga i difícil.

Maite Olivella

Poc a poc, amb la Llei de la dependència i nous recursos sociosanitaris s'intenta donar resposta a les demandes de la població.



En aquest sentit, Olivella ha explicat que des dels serveis socials s'intenta anar proposant millores continuament, sempre escoltant les impressions de les famílies afectades.

La xerrada ha tingut lloc a la Casa de Cultura i ha comptat amb la presència de la cap dels Serveis Socials de l'Ajuntament, Marta Recio, i de la també treballadora social de l'Ajuntament, Maria Ferrer. Una trentena de persones, entre particulars i membres de diferents associacions de la ciutat, s'han apropat fins a l'equipament municipal per escoltar i aclarir dubtes sobre els serveis oferts als ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.