L'Ajuntament instal·la aquest cap de setmana un estand d'adopció de gats i gossos a la plaça d'Octavià


Temes relacionats

L'Ajuntament s'ha fet càrrec de 338 animals aquest any ( 5/jul/08)

Nova edició de l'estand de gossos i gats abandonats (14/des/07)


  • Comparteix:

Estand d'adopció de gossos

Estand d'adopció de gossos

Aquest cap de setmana s'instal·la un estand municipal d'adopció de gats i gossos a la plaça d'Octavià. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament i les associacions Cau Amic i Progat, vol conscienciar els ciutadans sobre els abandonaments dels animals de companyia. L'estand, que estarà obert d'onze del matí a set del vespre, oferirà gats i gossos en adopció i repartirà informació sobre els animals domèstics.

L'Ajuntament organitza aquest cap de setmana una nova edició de l'estand d'adopció de gats i gossos per tal de conscienciar la ciutadania sobre la problemàtica dels abandonaments. L'estand ofereix gats i gossos esterilitzats i amb microxips, que es lliuraran a tothom qui vulgui adoptar-ne un.

D'altra banda, també es lliura un exemplar del llibre 'L'adopció d'en Tro', que explica el procés d'adopció d'un animal i les responsabilitats que comporta. També es proporciona informació sobre la tinença responsable d'animals i sobre qualsevol altra problemàtica relacionada amb els drets i deures dels propietaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.