Inaugurat el Bosc de Can Ganxet, després de més de 15 anys de reivindicacions veïnals


  • Comparteix:

Mira-sol compta amb un nou espai de lleure. El Bosc de Can Ganxet ja és una realitat pels veïns del districte, després de més de 15 anys demanat la seva recuperació. Aquesta nova zona verda ofereix un nou ambient per passejar, amb bancs, arbrat autòcton, una espai infantil i un petit llac de la Font de Can Ganxet.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica en què han consistit els treballs de recuperació.

Lluís Recoder

Va passar a ser propietat municipal i estava en un estat salvatge. S'han fet uns camins, amb bancs i s'ha recuperat la Font de Can Ganxet.


La primera petició de millora de la zona de la que es té constància és una carta dels veïns dirigida a l'alcalde Aymerich l'any 1993. Des de llavors, les diferents associacions i el consell de districte han demanat insistentment que s'habilités aquest espai. Ara, els veïns es mostren satisfets, tot i el retard.

Veïns Mira-sol

Molt bé, semblava que no ho veuríem mai. / És una vella reivindicació del barri. / Fantàstica. / Han tirat una muntanya de runa per deixar-ho com un lloc de passeig.


El nou Bosc de Can Ganxet compta amb diferents rampes adaptades per a persones amb problemes de mobilitat. L'aigua de la Font de Can Ganxet s'aprofitarà pel reg de l'arbrat del districte. Els treballs també s'han dirigit a recuperar la flora autòctona de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.