Dos ferits en una explosió de butà a un habitatge de la Floresta


  • Comparteix:

Una explosió de butà en un habitatge unifamiliar del carrer Font del Fumet de la Floresta aquest divendres ha causat dos ferits, que han hagut de ser traslladats a l'hospital Vall d'Hebron per cremades. Un dels ferits, de 30 anys, ha estat ingressat amb cremades de segon grau al 30% del seu cos. Segons han informat a Cugat.cat els Bombers, els veïns han sentit una explosió i l'immoble ha començat a cremar. Als treballs d'extinció han treballat cinc dotacions de Bombers, una dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local.

L'explosió s'ha produït entorn les 18:05 de la tarda, quan dos nois d'uns 30 anys manipulaven una bombona de butà. Com a conseqüència, l'immoble, ubicat al carrer Font del Fument de la Floresta, ha començat a cremar.

Les dues persones que es trobaven a l'interior de l'habitatge han resultat ferides i traslladades a l'hospital Vall d'Hebron. Una de les víctimes té cremades de segon grau al 30% del seu cos.

A l'incendi han participat cinc dotacions de Bombers de la Generalitat, una dotació de Mossos d'Esquadra i la Policia Local. Tot i així, o ha estat necessari desallotjar els habitatges dels voltants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.