S'obre el període per nominar els candidats a rebre els Premis Santcugatenc de l'Any


  • Comparteix:

Fins el 20 de febrer es poden proposar les nominacions per la setzena edició dels Premis Santcugatenc de l'Any. Les propostes es poden fer a través d'unes butlletes que inclourà el Tot Sant Cugat i el Diari de Sant Cugat, a través de Televisió Sant Cugat, per correu electrònic o des de la plana web d'aquesta emissora.

L'objectiu d'aquests premis és fer un reconeixement a les persones o entitats santcugatenques que s'han distingit en la seva activitat en qualsevol de les sis categories del guardó. Els àmbits que es premiaran són Solidaritat i Civisme, Cultura i Art, Economia, Esports i Promoció de la Ciutat. També hi ha un reconeixement especial a tota una trajectòria en servei de la ciutat.

Un dels organitzadors dels premis, Ramon Luque, explica les vies que es poden utilitzar per proposar els nominats d'aquesta edició:

Ramon Luque

Avui ha sortit en el Diari de Sant Cugat la butlleta per poder nominar candidats


Les propostes també es poden fer arribar per correu electrònic, a l'adreça santcugatencs@radiosantcugat.com. Un jurat, integrat per persones que van rebre aquest guardó en edicions anteriors i els representats de l'organització, decidirà els premiats d'entre les persones nominades. Els premiats es donaran a conèixer d'aquí un mes, en un acte que comptarà amb diverses actuacions musicals, tal com explica Pep Tugues, de la comissió organitzadora:

Pep Tugues

En la cerimònia de lliurament de premis tindrem un concert molt especial


L'organització d'aquesta edició dels premis va a càrrec de Ràdio Sant Cugat, que compta amb la col·laboració del Tot Sant Cugat, el Diari de Sant Cugat, Televisió de Sant Cugat i el Centre Cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.