Una santcugatenca guanya un dels 10 viatges de la campanya de Nadal de la Cambra de Terrassa


  • Comparteix:

Una santcugatenca forma part dels afortunats que han aconseguit un dels 10 viatges que ha sortejat la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. Aquesta iniciativa s'inclou dins de la campanya de promoció del comerç local que ha dut a terme la Cambra durant les festes de Nadal.

Gràcies a aquest sorteig, una vintena de ciutadans de la comarca volaran a les Illes Canàries per cortesia de la Cambra de Terrassa, Caixa de Terrassa i Barceló Viatges. Entre els guanyadors hi ha la santcugatenca Núria Felip Puig. El sorteig s'ha celebrat aquest migdia i ha reunit a representats dels ajuntaments i associacions de comerciants de la demarcació de Terrassa.

La Cambra de Terrassa va organitzar aquesta campanya sota l'eslògan 'Comerç local, compra i vola' per tal de promocionar el comerç local durant les festes de Nadal. Aquesta ha estat la primera vegada que la campanya de Nadal s'ha organitzat sobre la base d'un sorteig i amb la implicació activa del sector comercial per dur-la a terme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.