El món científic i la indústria alimentària es troben al primer congrés internacional de Celíacs de Catalunya


  • Comparteix:

Donar a conèixer els avenços científics i la nova legislació és l'objectiu del primer congrés internacional 'Celíacs de Catalunya 30 aniversari' que té lloc aquests divendres a Barcelona i que comptarà amb representació santcugatenca. La trobada reuneix per primera vegada a científics internacionals i representants de la indústria alimentària. Enguany, l'Associació Celíacs de Catalunya celebra els seus 30 anys.

La trobada proposa dos eixos de treball. D'una banda, experts mèdics i científics posaran en comú les darreres innovacions en el sector. La indústria alimentària també està convocada a la trobada per tractar el nou Reial Decret que legisla l'etiquetatge dels productes que contenen gluten i altres al·lergogens.

Ho ha explicat el delegat local de l'Associació, Xavier Cortés.

Xavier Cortés

Tenim dos programes: els avenços en diagnòstic i tractament i la nova legislació.


En l'àmbit local, l'associació encara dos reptes de futur: la nova seu que estarà ubicada a l'hotel d'entitats i la seva presència a la festa de la tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.