L'Associació de Familiars d'Alzheimer recapta prop de 5.000 euros a la tòmbola d'enguany


Temes relacionats

L'Associació de Familiars d'Alzheimer recorre un any més a la tómbola benèfica per recaptar fons (20/set/08)


  • Comparteix:

Imatge de la tòmbola

Imatge de la tòmbola

L'Associació de Familiars d'Alzheimer (AFA) ha recaptat gairebé 5.000 euros a la tòmbola organitzada aquest dissabte per celebrar el Dia Mundial de l'Alzheimer. L'entitat assegura que la xifra és tot un èxit i és 'senyal de la bona resposta de la població tot i l'actual crisi econòmica'.

En el marc del Dia Mundial de l'Alzheimer, l'AFA ha organitzat una sèrie d'actes benèfics per aconseguir fons pels afectats per aquesta malaltia. La tradicional tòmbola que aquest dissabte ha sumat la setena edició ha recaptat un total de 4.880 euros.

Segons la presidenta de l'AFA, Isabel Martínez, aquesta és una xifra insòlita i mostra de la bona voluntat dels ciutadans i comerciants.

Isabel Martínez

Ha estat una gran sorpresa per què hem recaudat 4.881 euros. Hi ha hagut molt bona resposta per part de la població i dels comerciants.




Isabel Martínez ha destacat el fet que 'la gent hagi deixat de banda la crisi per col·laborar de manera altruïsta' en un acte d'aquestes característiques.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.