Creu Roja homenatja els seus socis amb una jornada de portes obertes


  • Comparteix:

Creu Roja ha reconegut el treball de socis i voluntaris amb una jornada de portes obertes aquest diumenge per celebrar els 85 anys de Creu Roja a Sant Cugat-Rubí. L'entitat ha aprofitat la jornada per inaugurar l'ampliació del museu històric que recull la seva història des de la seva fundació.

Un centenar de persones han assistit a la jornada de portes obertes de la Creu Roja on s'han mostrat les instal·lacions i els projectes de l'entitat per demostrar als santcugatencs com gestionen el capital que recapten.

Els assistents a la jornada han valorat així la tasca de l'entitat, després de més de deu anys sense organitzar un acte.

Públic

Creu Roja no es tanca en ella mateixa sinó que s'obren a les altres entitats. / Feia temps que no havia vingut i ho he trobat tot molt renovat. / La gent se n'adona que a part del transport sanitari hi ha moltes altres coses que Creu Roja cobreix.


L'encarregada d'inaugurar l'ampliació de l'espai històric amb una placa ha estat la voluntària de Creu Roja Maria Àngels Perbellini. Durant l'acte commemoratiu s'ha reconegut la tasca de socis, empreses i voluntaris amb més de 40 anys d'activitat. Destaca la medalla d'or que s'ha lliurat a l'expresident de l'entitat local, Antoni Aguilera.

El president de Creu Roja Sant Cugat-Rubí, Enric Martínez, explica la importància de celebrar una jornada de portes obertes.

Enric Martínez

Volem que la gent pugui entrar i veure'ns com a casa, no només el que surt per la televisió o els diaris, així com també ensenyar a tothom el que fem amb els diners que rebem.


Enric Martínez ha explicat que l'objectiu de Creu Roja en aquests moments és tenir més presència a Rubí i per això estan buscant un local com a seu.

L'acte també ha comptat amb la presència del president autonòmic de la Creu Roja, Josep Marquès i la tinenta d'alcalde de ciutadania, Carmela Fortuny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.