El Monestir acull un concert solidari amb el poble de Galícia


  • Comparteix:

Nou corals de la ciutat ofereixen demà un concert al Monestir en un gest solidari cap a la comunitat gallega arran de la crisi del Prestige. Aquesta és la primera iniciativa que organitza la Plataforma Sant Cugat amb el Poble Gallec, integrada per l'Ajuntament i set entitats locals, entre elles Ràdio Sant Cugat.

'Sant Cugat per Galícia' és el missatge de fons d'aquest concert solidari, que començarà a 2/4 de 10 a l'església del Monestir. A banda de l'entrada de 5cinc euros, els assistents poden fer donatius pel finançament de les tasques de neteja de les platges afectades.

La Coral Sant Cugat, el Cor Aulos i la Coral La Lira són algunes de les nou formacions que actuaran demà a la nit. Una de les membres de la Plataforma Sant Cugat amb el Poble Gallec, Carme Talleda, ha donat més detalls d'aquest concert:

Carme Talleda

Potser no anem sobrats aquí a Catalunya de concerts corals amb entitats gallegues


Pel que fa a l'assistència de públic, Talleda preveu que la resposta dels santcugatencs sigui bona:

Carme Talleda

Desitjo que el Monestir s'ompli de gom a gom


Les entrades es poden obtenir a la Casa Cultura de 10 del matí a 9 del vespre i mitja hora abans del concert al Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.