S'inaugura la primera fase de les obres de remodelació de la Casa de Cultura


Temes relacionats

Les obres de la Casa de Cultura generen protestes dels veïns del carrer Castellví ( 6/mar/08)

La reformada Casa de Cultura obrirà les portes a les entitats al gener (12/nov/07)

La primera fase de la remodelació de la Casa de Cultura s'acabarà a finals d'any (23/gen/07)

La primera fase de la remodelació de la Casa de Cultura s'acabarà a finals d'any (23/gen/07)


  • Comparteix:

La remodelació de la primera fase de les obres de la Casa de Cultura s'inaugura aquest dimecres a la tarda. Amb les reformes, l'equipament es converteix en un 'hotel d'entitats' per dinamitzar el treball del teixit associatiu local. Encara resten pendents la segona fase de les obres -que consistirà en la construcció d'una nova sala d'actes- i la tercera etapa -que servirà per arranjar la planta baixa i el soterrani.

Amb aquestes primeres obres, que han consistit en la reforma de la primera i la segona planta, s'han aconseguit set despatxos nous per entitats i gairebé 300 metres quadrats més. A més, s'ha modernitzat els espais, s'ham adaptat els serveis i s'ha millorat la climatització i l'estructura de la Casa de Cultura.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha avançat a Cugat.cat que els usuaris passaran de veure un equipament dels anys 50 a gaudir d'un espai del segle XXI.

Xavier Escura

D'entrada hi trobarà un salt de cinquanta anys. La sopresa és gran perquè l'interior és una altra cosa.


Les obres, però, no han estat exemptes de polèmica ja que els veïns del carrer Castellví van demanar a principis d'any l'aturada dels treballs i van amenaçar amb obrir un procés judicial contra l'Ajuntament. El col·lectiu veïnal denunciava que l'Ajuntament no els va comunicar correctament el projecte i que les obres perjudicaven visualment i acústicament els seus habitatges.

Una vegada finalitzada la primera part de les obres, s'entrarà en una segona fase que suposarà la remodelació de la planta baixa.

El consistori té prevista una tercera fase que suposaria la inclusió d'un auditori subterrani per a 350 persones i que acabaria de completar la remodelació de la Casa de Cultura.

La inauguració tindrà lloc aquest dimecres a les set de la tarda i comtarà amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.