Una guia explica com tractar i adreçar-se als malalts neurològics


Temes relacionats

Una taula informativa explica als santcugatencs la fibromiàlgia i la fatiga crònica (17/mai/08)

La Taula de Malalties Neurològiques i Degeneratives reclama més voluntariat i millor transport (18/abr/08)

La I Jornada sobre malalties neurològiques i degeneratives es clou amb èxit d'assistència i de participació ( 3/oct/05)


  • Comparteix:

Com adreçar-se i tractar les persones amb malalties neurològiques és l'objectiu de la guia que, amb aquest mateix títol, ha editat l'Ajuntament en col·laboració amb la Taula per a Persones amb Malalties Neurològiques de Sant Cugat. La guia inclou informació i consells per relacionar-se amb els malalts d'Alzheimer, Parkinson, ictus, esclerosi múltiple i fibromiàlgia.

Els 2.000 exemplars que fins ara s'han editat de la guia es distribuiran a totes les dependències municipals, centres cívics i seus d'entitats relacionades amb aquestes malalties.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, explica l'objectiu.

Carmela Fortuny

És una guia que sobretot ens ha d'ajudar en el primer moment de desconcert que poden tenir les famílies quan tenen un familiar malalt.


El portaveu de la Taula per a Persones amb Malalties Neurològiques de Sant Cugat, Esteve Sala, explica com s'ha elaborat la guia.

Esteve Sala

La guia és fruit del treball de totes les associacions i entitats que conformen la Taula, que tenen molta experiència en aquestes malalties.


Aquesta és la segona guia que edita l'Ajuntament centrada en un col·lectiu desafavorit. Abans d'aquesta, centrada en les malalties neurològiques, ja se n'havia editat una dedicada als discapacitats.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No puc opinar sobre La Taula de Malalties neurologiques, perque no hi vaig asistir. A més a més es la 1ª vegada que obro aquesta web. Espero que en un futur próxim podré opnar amb conoçement de causa

giordano1933. Enviat el 7/des/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.