Més de 13.000 persones han passat pel Monestir dels Infants


Temes relacionats

Recoder i el president de la Diputació posen la primera peça del Monestir dels Infants (19/oct/02)


  • Comparteix:

De les 13.000 persones que han visitat el Monestir dels Infants, 6.500 eren escolars d'arreu de Catalunya

De les 13.000 persones que han visitat el Monestir dels Infants, 6.500 eren escolars d'arreu de Catalunya

Més de 13.000 persones han passat pel Monestir dels Infants des de la seva inauguració. Es calcula que d'aquí al 15 de febrer, moment de finalització de la rèplica a escala del monument, hauran contribuït a la seva construcció 5.500 escolars de tot Catalunya. En total s'espera que entre 20.000 i 25.000 persones hauran vist aquesta reproducció.

A poc menys d'un mes per l'acabament del Monestir dels Infants, s'han fet públiques les dades de participació. Quasi 13.000 persones han col·laborat i han posat el seu gra de sorra per aixecar aquesta reproducció a escala. De total de visites, 4.400 són alumnes d'escoles vingudes de tot Catalunya.

Fins el dia 15 de febrer hi ha concertades 19 escoles més, i per tant 1.100 mans més d'alumnes s'afegiran a fer pujar aquesta rèplica. En total es calcula que 15 mil persones hauran vist el Monestir dels Infants una vegada estigui fet. Segons Josep Ramon Fernández, monitor de l'activitat, l'aprotació dels escolars ha estat vital per fer de la rèplica, una realitat:

Josep Ramon Fernández

Si 10.000 persones participen en una activitat es pot qualificar d'èxit


De moment ja s'ha tret el cel de la cúpula que envolta l'estructura per permetre que surti el campanar a l'exterior. Segons J. R Fernández, ara només falten enllestir les voltes i la part superior de l'estructura.

Josep Ramon Fernández

L'estructura del campanar ja està posada


És previst que una vegada acabada la reproducció, el monument quedi un mes en exposició i entre 20.000 i 25.000 persones vegin la rèplica del monestir a escala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.