La reforma del parc de bombers Rubí-Sant Cugat estarà acabada un any més tard del previst


  • Comparteix:

Les obres de la rehabilitació del parc de bombers de Rubí-Sant Cugat començaran abans de finals d'any. Els treballs, que adequaran l'espai a la plantilla actual del parc, s'acabaran al 2009, un any més tard del previst.

El parc de Rubí-Sant Cugat disposa de 36 bombers i una bombera repartits en quatre torns. Tot i això, el pla director preveu que s'augmenti la plantilla fins arribar al màxim, 11 bombers per torn, tres més dels que hi ha actualment per torn. A més, el parc també acull la unitat del Grup de Recolzament d'Activitat Forestal (GRAF).

Per tots aquests motius, el parc ubicat al terme municipal de Rubí necessita una reforma de l'espai. Un projecte que es va haver d'aturar per la campanya d'incendis forestals d'aquest estiu però que es reprendrà abans que acabi aquest any.

Ho explica el nou cap de bombers del parc de Rubí-Sant Cugat, Ramon Viladrich. Són declaracions a Cugat.cat.

Ramon Viladrich

Al parc també hi ha la unitat GRAF i tenim un increment de personal afegit que necessita espai de vestuari i per deixar l'equipament.




Viladrich ha assegurat que, encara que estiguin a l'espera de la reforma del parc i l'ampliació de la plantilla, estan ben predisposats per respondre a les emergències.

Ramon Viladrich

Estem igual de capacitats ara que quan tinguem les noves instal·lacions.





El parc mòbil de Rubí-Sant Cugat té quatre vehicles auto-bomba i un furgó de risc químic, que està previst que se substitueixi amb un altre furgó amb material nou en els propers mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.