Mobilitat suprimeix el pas de la L-2 d'autobús per l'avinguda de Gràcia perquè 'la fan servir vuit usuaris'


  • Comparteix:

Les línies L-1, L-2 i L-6 han patit modificacions horàries i d'itenerari

Les línies L-1, L-2 i L-6 han patit modificacions horàries i d'itenerari

La línia L-2 d'autobús urbà ha suprimit el seu pas per l'avinguda de Gràcia, al barri de l'Eixample Sud, perquè només s'hi aturaven vuit usuaris al dia. Ho ha dit la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, a Cugat.cat on ha explicat també que no descarten, en un futur, fer passar algun altre tipus de transport públic per aquesta zona de la ciutat un cop Esade obri les portes. Aquesta mateixa línia ha suprimit el tram de Francesc Macià fins a l'estació de Renfe, ja que ha quedat cobert amb la línia L-7.

Marta Subirà ha explicat el motiu pel qual s'ha decidit suprimir una part del recorregut de la Línia L-2.

Marta Subirà

S'ha pogut observar que tenia un nivell d'ocupació molt baix i s'ha optat per retirar-ho.


D'altra banda, l'avinguda de la Clota, a Vulpalleres, disposa ara d'una nova parada de la L-2 que té l'objectiu de donar servei a tot el barri que engloba també Can Canyameres i Can Bellet. Aquesta mateixa línia ara també tindrà parada a la rambla del Torrent d'en Xandri i elimina d'aquesta manera la del carrer d'Ildefons Cerdà.

Els autobusos urbans de la ciutat han patit altres modificacions. La línia L-1 incorpora un segon vehicle els dissabtes, incrementant la freqüència, que ara serà de 40 minuts en lloc dels 60 actuals. També amplia l'horari els diumenges a la tarda, amb una freqüència més a les quatre de la tarda i a partir d'ara l'horari serà de nou a dues de la tarda i de quatre a deu del vespre.

D'altra banda, la línia L-6, que va entrar en funcionament el març de 2006 per connectar els polígons industrials del sector nord-est amb l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Can Sant Joan, incrementa el nombre d'expedicions i passa a ser un servei sense interrupció des de les set del matí fins a les vuit del vespre, de dilluns a divendres amb una freqüència de pas de 30 minuts.



  • Comparteix:

COMENTARIS

jo era una de les 8 persones al dia moltes gràcies ajuntament ara em tocarà anar a peu! com a mínim espero que quan fiquin el biciclot bén posat hi hagi bicicletes a dalt de tot del passeig gaudí! un exusuari de la línea 2!

Ferran. Enviat el 9/oct/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.