Més de 700 santcugatencs s'interessen per la prova pilot de bicicleta pública


Temes relacionats

El 'Bicing' a Sant Cugat haurà d'esperar fins el 2009 (24/set/08)

Sant Cugat se suma avui a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (20/set/08)

Prova pilot d'un sistema públic de biciletes durant la Setmana de la Mobilitat (10/set/08)

L'Ajuntament aposta pel 'bicing' per contrarrestar el problemes de mobilitat que comportarà l'arribada d'Esade (30/oct/07)


  • Comparteix:

Més de 700 santcugatencs han utilitzat alguna de les bicicletes públiques que l'Ajuntament ha instal·lat per la ciutat durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. El servei ha servit com a prova pilot per una possible implantació del servei 'bicing' a Sant Cugat. L'àrea de Medi Ambient ha valorat molt positivament aquesta xifra de participació i el grau de satisfacció amb el qual han agafat els santcugatencs la iniciativa.

En total, s'han registrat 743 carnets i s'han validat un total de 770 usos. Amb tot, 390 usuaris amb carnet validat no han arribat a fer cap ús de la bicicleta.

D'altra banda, l'àrea de Medi Ambient ha comptabilitzat que 181 persones només han utilitzat el servei una vegada, 138 usuaris n'han fet entre dos i quatre usos i només 34 usuaris han agafat una d'aquestes bicicletes més de tres vegades.

Segons la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, aquesta prova ha servit a l'Ajuntament per veure quins són els punts més utilitzats de cara a instal·lar un sistema de préstec permanent i també per a valorar l'acollida per part de la ciutadania.

Marta Subirà

Ha estat una bona iniciativa. El sistema d'aquesta setmana ja ens va donar pistes per saber quins són els punts més utilizats.


El punt de servei més utilitzat ha estat el de la plaça Lluís Millet, davant l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, seguit del punt del Monestir, el de l'estació de tren de Mira-sol i el de Renfe de Coll Favà. Els punts que han tingut menys afluència d'usuaris han estat els ubicats a l'Escola d'Arquitectura del Vallès i el del Casal de Joves TorreBlanca.

Segons l'àrea de Medi Ambient, en general els usuaris del préstec de bicicletes han acollit amb 'entusiasme' la posada en funcionament d'aquest servei, tot i ser conscients de la seva temporalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.