L'equip de govern respon a l'Adenc que la depuradora de la Costa del Golf està en tràmits per ser regularitzada


Temes relacionats

Grups ecologistes i polítics denuncien irregularitats en el reg del Club de Golf ( 9/oct/08)

L'ACA obre un expedient sancionador al Club de Golf Sant Cugat ( 9/oct/08)


  • Comparteix:

L'equip de govern respon a l'Adenc que la depuradora de la urbanització de la Costa del Golf està en tràmits a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) per regularitzar la seva situació. En una nota de premsa, el consistori diu que aquesta instal·lació garanteix que les aigües d'aquest sector compleixen els requisits per ser abocades al torrent de la zona.

Segons l'Ajuntament, en el seu moment es va descartar connectar la Costa del Golf al col·lector d'aigües residuals del carrer de Sant Crist de Llaceres pel seu cost i l'impacte mediambiental que hauria suposat.

L'Ajuntament ha explicat també que segons els experts, allà on hi ha depuradores i es fa un correcte manteniment, aquesta gestió és encertada i, fins i tot recomanada, ja que depurar i dirigir les aigües als torrents permet mantenir uns mínims cabals ecològics tot l'any.

Pel que fa a les denúncies de l'Adenc sobre el reg del Club de Golf Sant Cugat, l'equip de govern remet el cas a l'ACA, perquè és l'entitat a la qual pertoca el seguiment de la situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.