Sant Cugat destina 6.000 euros als afectats dels huracans de Cuba i Haití


  • Comparteix:

Sant Cugat ha destinat 6.000 euros de la partida d'emergències de l'àmbit de Cooperació i Solidaritat a pal·liar els efectes dels huracans d'Haití i Cuba. L'Ajuntament contribueix amb aquesta xifra a la campanya que el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament està portant a terme en aquests països per redreçar la situació.

Des de final d'agost fins al mes de setembre les tempestes tropicals Fay, Hanna i els huracans Ike i Gustav han devastat bona part del territori de Cuba i Haití.

Les conseqüències han estat especialment dures a la regió haitiana de Gonaïves, amb gairebé 400 víctimes entre morts i desapareguts i 800.000 damnificats.

A Cuba les pèrdues humanes han estat de set persones i la temporada d'huracans ha deixat 200.000 persones sense sostre.

Els primers esforços s'estan centrant en reubicar les persones que s'han quedat sense casa. Després caldrà fer un important esforç per la reconstrucció i la rehabilitació de les infraestructures sanitàries i educatives.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.