Valldoreix commemora la Diada de la No violència Contra les Dones amb una exposició


  • Comparteix:

Imatge d'un quadre de l'exposició

Imatge d'un quadre de l'exposició

Valldoreix prepara el Dia de la No Violència Contra les Dones amb una exposició. 'Les Dones de Colòmbia mobilitzant-nos cap a la pau' dóna nom a la mostra d'expressivitat feminista, que es podrà veure del 14 fins al 26 de novembre a la Nau de Cultura. L'artista colombiana Ana Milena Gómez farà un repàs a les propostes de pau de les dones de la 'Ruta Pacífica de Mujeres en Colombia'.

Valldoreix commemorarà amb una exposició la Diada de la No Violència Contra les Dones, que tindrà lloc del 14 al 26 de novembre. La Nau de Cultura acollirà les obres de la colombiana Ana Milena Gómez, que mostren la situació de les dones a Colòmbia. Els assistents a la inauguració podran gaudir de la degustació del 'canelazo', una beguda típica colombiana.

La mostra es clausurarà el proper 26 de novembre amb la projecció del documental 'Un asunto de miedo' sobre les dones de la Ruta Pacífica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.