La llar d'infants Mare de Déu de Montserrat celebra el seu 50è aniversari


  • Comparteix:

La llar d'infants Mare de Déu Montserrat celebrarà el 50è aniversari de la seva fundació l'últim cap de setmana d'octubre. Per a la celebració del centre d'infants més antic de la ciutat s'han preparat diferents activitats entre les quals destaquen els inflables per als més petits, tallers per als exalumnes i una xocolatada popular.

Aquest dijous la regidora d'Educació, Esther Salat, ha presentat l'agenda d'actes per a la celebració del 50è aniversari de la Llar d'infants Mare de Déu de Montserrat, la més antiga de la ciutat. Per a la titular d'educació el centre es caracteritza per la vinculació entre els mestres i les famílies.

Ester Salat

L'escola bressol és un espai molt acollidor, les famílies s'hi senten com a casa seva. Hi ha molta vinculació entre els pares i els mestres.


A la presentació també hi ha assistit la directora de la llar d'infants Mare de Déu de Montserrat, Núria Pujolar, que ha explicat que hi haurà uns inflables, una piscina de boles, tallers per a exalumnes, jocs gegants i un conta contes. Pujolar també ha parlat de la xocolatada popular.

Núria Pujolar

La xocolatada és farà a les 10 del matí on esperem que vingui tothom, pares, alumnes, exalumnes, avis i la gent del barri.


Durant la presentació dels actes, Rafa Gómez, en representació de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, ha volgut donar un missatge d'agraïment a l'Ajuntament i al poble.

Rafa Gómez

Donar les gràcies al recolzament de l'Ajuntament i al poble però sobretot a la gent del barri.


La celebració tindrà lloc l'últim dissabte d'octubre des de les 10 del matí fins les dues del migdia al mateix carrer de l'escola bressol, al carrer Abat Biure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.