L'Ajuntament afirma que l'aparcament de Can Quitèria ja és més barat que els altres de la zona


Temes relacionats

Els comerciants de la zona de Can Quitèria exigeixen solucions a l'Ajuntament pels canvis en mobilitat (10/oct/08)

El PSC i el PP critiquen l'eliminació de les zones blaves de Can Quitèria (17/set/08)

Millores pels vianants i les bicicletes a la plaça de Can Quitèria ( 5/set/08)


  • Comparteix:

Plaça de Can Quitèria

Plaça de Can Quitèria

L'Ajuntament ja ha iniciat les negociacions amb l'empresa concessionària de l'aparcament de Can Quitèria per donar solució a les queixes dels comerciants i veïns de la zona. La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, explica que el preu de l'aparcament s'ha reduït, i que actualment és més barat que el dels altres de la zona. L'empresa concessionària ha d'acabar de decidir, aquesta mateixa setmana, les tarifes que aplicarà i les hores d'obertura que tindrà l'aparcament.

Els comerciants i veïns de la plaça de Can Quitèria s'han queixat últimament que la supressió de la zona blava a causa de l'ampliació del carril bici els hi ha suposat un greuge, ja que el preu de l'aparcament subterrani era més alt que el de la resta d'aparcaments de la zona.

La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, ha explicat a Cugat.cat que l'Ajuntament s'ha reunit amb la concessionària aquest dilluns, i afirma que les negociacions van per bon camí. Pel que fa al preu, Subirà assegura que actualment la tarifa de la primera hora és inferior a la dels altres aparcaments.

Marta Subirà

Abans de l'estiu les tarifes eren més cares, però ara ja no, i fins i tot són més econòmiques.


S'espera que l'empresa concessionària es pronunciï aquesta mateixa setmana sobre altres reclamacions, com són l'ampliació d'horaris incloent les nits i el diumenge a la tarda.

Pel que fa a les tarifes, l'aparcament de Can Quitèria té una tarifa per la primera hora de 0,03 euros per minut o 1,80 per hora, mentre que els dels Quatre Cantons i Lluís Millet és de 0,033 o 1,98 l'hora. A partir de la segona hora, però, l'aparcament de Can Quitèria ja és més car. A la segona hora, concretament, la tarifa de Can Quitèria és de 0,035 euros per minut o 2,10 per hora, mentre que als altres dos és de 0,0335 o 2,01 l'hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.