Més de setanta persones assisteixen a la xerrada sobre els transtorns d'aprenantatge


  • Comparteix:

Moment de la conferència

Moment de la conferència

Més d'una setantena de persones han assistit a la xerrada sobre les deficiències nervioses en els nens i nenes en edat escolar que ha tingut lloc aquest dijous a la Casa de Cultura. Els transtorns més comuns acostumen a ser el desenvolupament del llenguatge, la dislèxia i l'hiperactivitat, segons la Unitat Neuropediàtrica pel Diagnòstic Escolar.

La conferència ha consistit en una sessió informativa per a famílies, mestres i professionals del sector que han pogut conèixer de la mà d'especialistes quines són les vies per millorar els transtorns.

La logopeda i psicopedagoga, Teresa Vilardaga, ha estat una de les ponents i ha explicat quin sistema s'utilitza per millorar els transtorns.

Teresa Vilardaga

Es poden millorar, l'infant agafa un seguit de competències i compensa les seves deficiències estructurals.





La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha estat l'encarregada de presidir la xerrada. Fortuny ha destacat la important vinculació de l'Ajuntament amb aquest tipus de sessions.

Carmela Fortuny

Les activitats que desenvolupa l'Ajuntament, treballem al costat de Sanitat perquè compartim un objectiu comú, la prevenció de la salut.






La xerrada ha tingut lloc aquest dijous al vespre a la Casa de Cultura, on hi ha assistit més d'una setantena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.