Un matrimoni de gent gran denuncia que un grup de joves els assetja a casa seva


  • Comparteix:

Vista del carrer on viu la parella increpada

Vista del carrer on viu la parella increpada

Una parella de gent gran de Sant Cugat denuncia que un grup de joves els increpa i els molesta a casa seva des de la revetlla de Sant Joan. Segons els afectats, divendres passat van arribar a entrar a la seva propietat i van robar algunes pertinences de la terrassa.

Segons els afectats, tot va començar la revetlla de Sant Joan, quan un grup de joves estava tirant petards davant la casa afectada. El propietari de la casa, Rafel Corrales, els va demanar si podien anar més lluny, ja que feien molt soroll. A partir d'aquell moment, la parella assegura que no han deixat d'increpar-los amb insults, diversos sorolls i, fins i tot, el han arribat a tirar ous.

La parella ronda els setanta anys i la dona ja ha patit un atac de nervis. Amb els fets de divendres, és la quarta vegada que han molestat a la parella. Ja han fet les denúncies pertinents als Mossos d'Esquadra, però mentre esperen una solució no saben què més fer.

Corrales explica els fets del divendres.

Rafel Corrales

Eren dos quarts de dotze de la matinada i vaig sentir uns cops molt forts a la porta. Vaig baixar ràpidament i vaig veure uns nois insultant-me.



La parella explica a Cugat.cat que sent ràbia, impotència i molts nervis.

Rafel Corrales

La meva dona va tenir un atac de nervis i jo vaig caure i em vaig fer mal al genoll. Estem emprenyats i aquest tema l'estem vivint des de la revetlla.









Corrales i la seva família demanen a les autoritats que el cas se solucioni el més ràpid possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.