Matí de col·lapse a l'AP-7 i l'accés des de Can Magí per dos camions accidentats


  • Comparteix:

Ja s'ha normalitzat la circulació a l'AP-7, a l'alçada de Sant Cugat, després de l'accident d'un camió que aquest matí ha provocat un ferit lleu i fins a 10 quilòmetres de cues en sentit nord. A més, l'accés a l'AP-7 des de Can Magí també s'ha vist afectat per un altre accident de camió que aquesta matinada ha bolcat a la rotonda de l'Avinguda de Roquetes. Aquesta incidència obligarà a tallar l'accés a l'autopista des de Roquetes.

L'accident de l'AP-7 ha provocat cues de fins a 10 quilòmetres per anar cap a Girona i també en sentit sud, per l'efecte tafaner. Una persona ha resultat ferida de caràcter lleu. Els equips d'emergència han hagut de tallar dos carrils per retirar el camió accidentat. Ara per ara, ja s'hi pot circular amb normalitat tot i que es mantenen algunes retencions puntuals.

Pel que fa a les tasques de rescat del camió bolcat aquesta matinada a la rotonda de l'Avinguda de Roquetes, han obligat a tallar durant el matí l'enllaç entre la rotonda de Can Magí i l'accés a l'autopista. El conductor del camió no ha patit cap dany. La càrrega de pomes que transportava el vehicle s'ha escampat per la rotonda i a primera hora del matí ha provocat cues en l'accés a l'AP-7 des de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.