Veïns de Vulpalleres i Can Mates denuncien falta de serveis a la zona


  • Comparteix:

Els residents de Vulpalleres i de Can Mates lamenten la lentitud amb què s'estan posant en marxa els serveis públics a aquests barris. Els veïns de les dues noves zones residencials denuncien que les escombraries s'acumulen als contenidors i que encara no s'ha posat en marxa la recollida selectiva de residus.

Els residents posen com a exemple de mal servei les dificultats que tenen per llençar les escombraries. La recollida selectiva no ha entrat en funcionament i això obliga els veïns a acumular la brossa en uns contenidors antics.

A Vulpalleres, els residents també expliquen que els cartells amb els noms del carrer s'han penjat aquest mes i que serveis bàsics com Correus no s'han normalitzat fins fa poc. Alguns afegeixen que, quan ja vivien a la zona, encara no funcionava l'enllumenat públic, un problema solucionat recentment.

Ho expliquen diversos residents

Veïns de Vulpalleres i Can Mates

Només tenim un contenidor i molta brossa queda fora. / Estem abandonats de la mà de Déu.


Veïns de Vulpalleres també lamenten 'els mals acabats' dels pisos que han comprat a diverses promotores. Per la seva banda, els residents a Can Mates es queixen del soroll que provoquen les obres pendents d'acabar-se.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Mira això. Avia'm si ho arreglen homa abans que arribem

Patu. Enviat el 6/nov/08


Ahir mateix vaig trucar al 010 perquè al carrer Benet Cortada 16 i el carrer Pastora Martos cruïlla amb Josep Serrabogunyà al igual que la foto, però en major proporció, s\\'acumula la brossa, caixes... als contenidors de reciclar de la gent que s\\'ha traslladat (tot i que aquests contenidors estan tancats...). Avui he passat per davant i encara estava igual. L\\'ajuntament posa als contenidors que si un contenidor està ple truquis al 010 que ho solucionaran, el que no et diuen es al cap de quan de temps.

Isabel. Enviat el 6/nov/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.