Sant Cugat dobla l'ajut a la comuna de la Tola Chica, a l'Equador


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta: Javier Carrera, Susanna Pellicer i Ramon Pros

D'esquerra a dreta: Javier Carrera, Susanna Pellicer i Ramon Pros

L'Ajuntament ha doblat l'ajuda a la comuna equatoriana de Tola Chica per posar en marxa un viver de conreu de llavors tradicionals. L'aportació municipal, que enguany puja a 6.000 euros, permetrà també construir una casa comunal per potenciar la cohesió social i la promoció econòmica de la comunitat.

El projecte pretén que els 300 'comuneros' de Tola Chica, una comunitat indígena propera a la capital de l'Equador, Quito, trobin al seu territori possibilitats laborals i de desenvolupament personal sense haver d'abandonar la comuna.

Escoltem el director de la 'Red de guardianes de semillas' i secretari de la comuna de Tola Chica, Javier Carrera, que ha presentat el projecte aquest dijous a l'Ateneu.

Javier Carrera

Volem utilitzar l'espai per ensenyar a persones de la nostra comunitat i d'altres perquè no es perdin els coneixements i trobin mitjans de subsistència.


La regidora de Cooperació i Igualtat, Susanna Pellicer, ha destacat la importància de promoure des de Sant Cugat iniciatives solidàries a l'Equador, d'on prové una part important del col·lectiu d'immigrants de la nostra ciutat.

L'any passat, l'Ajuntament va destinar 3.000 euros al projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.