Josep Isern: 'D'energia n'hi haurà sempre, ja sigui del sol o de sota terra'


  • Comparteix:

Josep Isern en un moment de la xerrada

Josep Isern en un moment de la xerrada

Utilitzar bombetes de baix consum, regular les temperatures de l'aire condicionat i de la calefacció i no utilitzar sempre el cotxe personal. Aquestes són algunes de les recomanacions que l'enginyer industrial Josep Isern ha fet aquest dijous al vespre a la xerrada 'El futur del sector energètic'.

L'enginyer industrial Josep Isern ha parlat davant els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat sobre el tractament que s'ha de fer de l'energia.

Per a Isern, el més preocupant és saber com es finançarà en el futur l'energia. L'enginyer ha explicat quina podria ser la situació d'aquí a uns anys.

Josep Isern

L'enregia no s'acabarà. Al món n'hi ha molta, sota la terra hi ha una massa incandecent. Imagineu la quantita d'energia que hi ha sota els peus. Sigui de sota terra o del sol, d'energia en tenim.


La xerrada ha tingut lloc aquest dijous al vespre a l'Arxiu Nacional de Catalunya dins el cicle de debat sobre els recursos naturals i les energies de futur. L'acte ha comptat amb la participació de la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.