La Festa de Tardor finalitza reivindicant més participació ciutadana per aconseguir un Sant Cugat inclusiu


  • Comparteix:

L'organització de la Festa de Tardor demana a l'Ajuntament més participació d'entitats i ciutadans per definir el creixement de la ciutat i impedir l'exclusió social. En l'edició amb més participació associativa de tota la història, els organitzadors asseguren que el lema 'Equipaments i cultura popular. Per un Sant Cugat socialment inclusiu' ha arribat a tota la població.

L'organització ha remarcat que la festa ha mantingut aquest any el seu caràcter reivindicatiu. Per això, diuen, la celebració ha aconseguit fer arribar el missatge de la importància de treballar per un Sant Cugat inclusiu socialment.

El membre de l'organització de la festa, José Manuel Casteleiro, ha demanat a l'Ajuntament que tingui en compte la participació de les entitats en el creixement de la ciutat per aconseguir un Sant Cugat de tothom.


José Manuel Casteleiro

Que l'Ajuntament ens consulti sovint la nostra opinió per aconseguir un bon creixement.



Les entitats s'han afegit a les demandes d'incrementar la participació ciutadana. Moltes associacions han posat especial èmfasi en la necessitat de contemplar les sol·licituds en el futur pla d'equipaments.

Ho ha remarcat el president de la Federació d'Associacions de Veïns (FAV), Manel Sánchez.



Manel Sánchez

Sóc un fervent defensor de la participació. Cal que es coneguin les nostres opinions.



Per la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, ha subratllat que l'equip de govern es fa seu el lema de la Festa de Tardor i que aposta per la cohesió social i la participació ciutadana.

Recoder també ha demanat a les entitats que, en l'actual crisi econòmica, busquin ajuts a part del suport que rebin de l'Ajuntament.



Lluís Recoder

Tots hem de ser solidaris i fer un esforç per afrontar la crisi.







93 associacions locals han participat en la fira d'entitats de la Festa de Tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.