Un bar de Sant Cugat ven la cervesa Duff, un dels símbols de la sèrie 'Els Simpsons'


  • Comparteix:

Un bar de Sant Cugat ven la cervesa Duff, famosa per ser un dels productes habituals de la sèrie 'Els Simpsons'. L'establiment, que ha obert les portes recentment, es diu 'El bar de Mou', en referència a la taverna on un dels seus protagonistes, Homer Simpson, passa llargues estones amb els seus amics.

El local, ubicat al carrer del Sol i que porta el nom de la taverna de la sèrie 'Els Simpsons', ofereix, a més de la cervesa Duff, una àmplia varietat de menús.

El propietari del bar, Toni, explica a Cugat.cat què l'ha portat a obrir aquest negoci.

Toni

El nom de 'Bar de Mou' és una imatge desenfadada i una filosofia de vida. El bar vol plasmar una imatge desenfadada i pretén que la gent recordi el bar pel menjar acompanyat amb cervesa Duff.



Toni ha destacat la imatge desenfadada que presenta el local, tot i que remarca 'a la vegada al darrera d'això hi ha un treball seriós'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Hi ha més bars que venen Duff

Homer. Enviat el 13/nov/08


que bestia, la notícia ja l'han vit més de 130 persones...!!!

Otto. Enviat el 13/nov/08


hem podeu dir el proveidor que us porta la duff??? Tenim un bar molt allunyat de sant cugat, pero estem molt interessats a saber el contacte,per comprar unes caixes pe una festa de nadal. Gracies d'avantmà pel vostre ajut!!! Salut i força.

mou's. Enviat el 24/nov/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.