Ja és obligatori validar el bitllet de FGC al sortir de l'estació de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els usuaris de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) han de validar obligatòriament el bitllet a la sortida de l'estació de Sant Cugat a partir d'aquest dijous. Es tracta d'una mesura per prevenir el frau entre els usuaris del transport i fer un control més eficaç del que es coneix com a 'salt de zona', és a dir, superar el número de zones que correspon al bitllet.

FGC ha explicat que els resultats obtinguts durant les proves pilot de validació del bitllet a la sortida han estat satisfactoris. Els estudis han constatat que l'aplicació de la mesura permet identificar qualsevol tipus de frau, sobretot el de 'salt de zona', el més difícil de detectar en controls rutinaris i el que més es dóna als FGC.

La mesura comença aquest dijous a Sant Cugat i s'anirà extenent progressivament a les altres estacions. A Valldoreix, validar el bitllet a la sortida serà obligatori a partir del dia 23, mentre que per la resta d'estacions encara no hi ha data prevista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.