L'IES Pla i Farreras celebra la 4a Setmana de la Ciència


  • Comparteix:

IES Pla i Farreras

IES Pla i Farreras

L'IES Pla i Farreras celebra aquests dies la 4a Setmana de la Ciència amb el lema 'L'aigua i la sostenibilitat'. Els alumnes del centre participen en tallers, xerrades i conferències relacionades amb la ciència acompanyats per personalitats del sector.

Una de les activitats és la creació d'un hort al centre. D'aquesta manera, es pretén donar a conèixer quins són els aliments de cultiu més sostenibles i les diferents fases de creació d'un hort.

Els alumnes també participaran en diverses xerrades i tallers relacionats amb l'energia solar tèrmica, l'eficiència energètica i el moviment de l'aigua als oceans. També es farà un concurs de fotografia, de cartells i experiments relacionats amb l'aigua i la sostenibilitat del centre.

Durant les jornades, també hi participaran doctors de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), del Consell Superior Espanyol d'Investigacions Científiques (CSIC) i d'altres universitats de Catalunya per impartir diverses conferències sobre l'aigua i la sostenibilitat.

També està prevista una activitat organitzada conjuntament amb el Centre de Recursos de la Generalitat. Escoltem el director de l'IES Pla i Farreras, Oriol Rodon.

Oriol Rodon

Hi ha una activitat organitzada conjuntament amb el Centre de Recursos de la Generalitat, referent a les pinces òptiques i de la llum que t'atrapa.





L'acte de cloenda està previst per aquest divendres a la una del migdia i es comptarà amb la presència de la regidora d'Educació de l'Ajuntament, Esther Salat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.