Xavier Martorell: 'Les càmeres de videovigilància no són una prioritat'


Temes relacionats

Les càmeres per controlar el trànsit funcionaran a principis del 2008 ( 4/oct/07)

L'ajuntament prepara el projecte de càmeres de videovigilància pel trànsit (24/ago/07)


  • Comparteix:

L'Ajuntament ajorna 'sine die' la col·locació de càmeres de videovigilància a la ciutat. Segons ha dit aquest dimarts el regidor de Seguretat Ciutadana en una entrevista a Cugat.cat, les càmeres no són prioritàries, i prefereixen invertir el cost que tindrien en més recursos per a la Policia Local. Xavier Martorell justifica aquest replantejament assegurant que ha canviat el tipus de delictes més habituals.

L'Ajuntament tenia previst instal·lar càmeres de videovigilància a principis d'any. L'objectiu era controlar el trànsit, si bé hi havia la possibilitat d'utilitzar les imatges en cas de delicte. Martorell ha explicat que el projecte de col·locació de càmeres estava molt avançat, però que ara mateix l'Ajuntament no ho considera necessari.

Xavier Martorell

Està tot preparat per col·locar les càmeres, però preferim invertir aquests recursos en efectius policials i patrullatge dirigit.


Segons el regidor, els robatoris silenciosos s'han desplaçat a altres punts del territori, mentre que els altres tipus de delicte es mantenen en les mateixes xifres. El que sí que ha augmentat han estat les faltes, com els furts i els casos d'amenaces.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.