Esade començarà les classes una hora abans del previst per evitar el col·lapse viari


Temes relacionats

Gausa (PSC): 'És una irresponsabilitat que el pla de mobilitat d'Esade encara no estigui a punt' (30/oct/08)

Rebutjada la primera proposta de mobilitat d'Esade (17/set/08)

L'alcalde respon al PSC que l'Ajuntament ha pres mesures en mobilitat per l'arribada d'Esade (31/mar/08)

El PSC lamenta la 'falta de previsió' del consistori amb la mobilitat d'Esade (27/mar/08)

Esade admet que l'arribada del centre pot comportar problemes de mobilitat (21/feb/07)


  • Comparteix:

Vista aèria del campus d'Esade

Vista aèria del campus d'Esade

Els treballadors i estudiants del campus d'Esade a Sant Cugat tindran incentius per utilitzar el transport públic. La direcció de l'escola de negocis està estudiant oferir al personal una targeta gratuïta durant deu anys per fer servir tren i autobús en comptes del vehicle privat. A més, les classes al campus santcugatenc començaran una hora abans del previst, a les 8, per evitar el col·lapse viari als accessos.

Aquestes són algunes de les mesures que s'estan adoptant per evitar que l'entrada en funcionament del campus d'Esade, prevista pel febrer, provoqui un col·lapse de trànsit a la zona. Ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà.

Marta Subirà

S'ofereix al personal targetes T-Mes gratuïtes durant deu anys. Són mesures per afavorir l'ús del transport públic.


Un autobús llençadora connectarà l'estació dels FGC amb el campus d'Esade i un altre enllaçarà el complex santcugatenc amb el campus de Barcelona.

D'altra banda, l'Ajuntament i la direcció de FGC han aconseguit que Esade comenci les classes a Sant Cugat una hora abans del previst, a les 8 del matí, per evitar que es col·lapsin els accessos al centre, tant en ferrocarril com en cotxe. Les vies que envolten Esade ja pateixen a primera hora del matí el col·lapse que provoca la proximitat del col·legi Europa.



  • Comparteix:

COMENTARIS

¿Así que no se puede empezar a dar clase a las 9 por miedo a un colapso cada mañana? El alcalde y la concejal de Movilidad negando a los vecinos de Pla del Vinyet el impacto de Esade en los desplazamientos de Sant Cugat y ahora dicen que hay que empezar las clases antes para evitar el colapso. Señores, la llegada de Esade obligará a construir la ronda sud. Tiempo al tiempo. Recoder, el amigo de Al Gore, y Subirá, la del ahorro de agua, serán los principales responsables de la construcción de la ronda sud. No se puede hacer crecer la ciudad sin querer asumir luego las consecuencias que conlleva. Lástima que es algo a lo que nos tienen acostumbrados nuestros políticos.

E. Sade. Enviat el 19/nov/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.