La CUP creu que el judici per als imputats per aldarulls a Barraques és desmesurat


  • Comparteix:

Espai de Barraques de Festa Major

Espai de Barraques de Festa Major

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) desqualifica el judici contra els dos joves denunciats per aldarulls a les Barraques de la passada Festa Major. En un comunicat, la CUP reitera que l'actuació de la Policia Local va ser 'inadequada i arbitrària', i defineix com a 'irresponsable' el comportament del regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, que va defensar l'actuació dels agents.

Segons la CUP, la detenció i el posterior tracte dels dos joves per part de la Policia Local van ser desmesurats, i asseguren que els agents van inventar-se que els joves els havien agredit per justificar les seves accions.

Escoltem Ignasi Bea, de la CUP.

Ignasi Bea

Creiem que el regidor de Seguretat Ciutada i la Policia Local han actuat de manera desmesurada. Creiem que el regidor podria haver interceptat la denúncia.


La CUP es posiciona a favor de la innocència dels acusats i demana a la Policia Local i a l'Ajuntament que retirin la denúncia. A més, demanen a l'Ajuntament que es posicioni en contra de l'actuació policial i que pressioni per la total absolució dels encausats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.