A la venda els 4.700 metres quadrats d'oficines del Mira-sol Centre


Temes relacionats

El Mira-sol Centre obrirà les seves ports l'any vinent (26/oct/08)

Avui es publiquen les llistes provisionals de 120 nous adjudicataris de pisos Promusa (22/oct/08)

L'Ajuntament diu que les obres del Mira-sol Centre s'acabaran, probablement, a finals d'any (10/jun/08)

La biblioteca de Mira-sol es vol convertir en un centre cultural de referència ( 2/mai/07)

Les obres de l'edifici Mira-sol Centre comencen aquest divendres (18/abr/06)


  • Comparteix:

Mercè Conesa durant la presentació del projecte

Mercè Conesa durant la presentació del projecte

Ja s'ha obert el procés per comprar les oficines del complex Mira-sol Centre. Al desembre, l'Ajuntament adjudicarà la gestió del mercat, el supermercat i els 1.500 metres quadrats de locals comercials ubicats a la part baixa de l'edifici, així com de dues de les tres plantes de l'aparcament. En una tercera fase, es posaran en lloguer 17 locals que es troben sota els habitatges que Promusa ha construït en aquesta zona, a tocar dels FGC de Mira-sol.

Abans d'això, ja es poden llogar els tres primers locals comercials, que s'hauran de destinar obligatòriament a dues entitats bancàries i una farmàcia, en considerar que són serveis imprescindibles. La resta de locals es llogaran tenint en compte que el complex ha de disposar de tots els comerços bàsics 'de proximitat' per donar servei a una zona que tindrà una influència directa de 30.000 habitants entre el nou barri de Can Mates, Mira-sol i alguna zona de Valldoreix.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que la voluntat de l'equip de govern és que al llarg del 2009 el Mira-sol Centre es vagi omplint d'empreses i serveis. Amb tot, Conesa ha admès que són conscients que l'actual crisi econòmica pot alentir el procés de comercialització.

Mercè Conesa

Amb unes altres circumstàncies la comercialització seria més ràpida que el que serà ara, però creiem en aquest projecte.


Conesa ha afegit que l'Ajuntament iniciarà una campanya publicitària per buscar clients per a aquest projecte. Segons la titular de Territori, el principal atractiu de l'edifici és la seva proximitat amb l'estació dels FGC de Mira-sol.

Mercè Conesa

La gràcia que té aquest edifici és que tothom pot arribar-hi en tren. És el nostre punt fort.


El regidor de Comerç, Josep Romero, ha explicat que algunes empreses s'han interessant ja en el projecte, tot i la situació de crisi econòmica. Segons Romero, l'objectiu d'aquest complex no és acollir grans empreses ni multinacionals, sinó companyies de serveis i proximitat.

El complex Mira-sol Centre és un conjunt arquitectònic de més de 44.000 metres quadrats. L'Ajuntament va planejar la seva construcció amb l'objectiu de crear al voltant de l'estació de FGC de Mira-sol una nova àrea de centralitat al municipi. La promoció d'aquest edifici ha anat a càrrec de Promusa, que va adjudicar la construcció a l'empresa Dragados S.A.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.