Comença el judici per la presumpta agressió a un policia a Barraques


  • Comparteix:

Espai de Barraques / Arxiu

Espai de Barraques / Arxiu

Avui comença el judici contra el jove santcugatenc acusat d'agredir un policia municipal i un altre per faltes en les Barraques de la Festa Major. L'Assemblea de Joves (AJSC) i la CUP demanen a la Policia Local que retiri la denúncia contra aquests dos joves perquè consideren que no té 'cap base sòlida'.

La fiscalia demana a un dels acusats un any i mig de presó i una multa per desobediència i atemptat contra l'autoritat, mentre que a l'altre li demana 180 euros de multa per faltes.

Les detencions van tenir lloc en una de les nits de Barraques. Segons la CUP i l'AJSC, la detenció i el posterior tracte dels dos joves per part de la Policia Local van ser desmesurats. També asseguren que els agents van inventar-se que els joves els havien agredit per justificar les seves accions.

En el seu moment, el regidor de Seguretat Ciutadana va instar l'AJSC a presentar una denúncia als jutjats si considerava que l'actuació policial no s'ajustava a la legalitat.

Aquestes dues detencions no van ser les úniques que es van produir durant la Festa Major d'aquest any. Els cossos de seguretat de la ciutat van detenir cinc joves més, tots de fora la ciutat, per ocasionar aldarulls a Barraques. Aquests joves, presumptament, van provocar danys a les barraques de la JSC i de les JERC i més tard es van enfrontar a la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.