Mor als 85 anys Pedro Armero, activista veïnal del barri del Monestir


Temes relacionats

Els grups polítics destaquen l'aportació de Pedro Armero a la ciutat (25/nov/08)

Lluís Recoder: 'Pedro Armero és irrepetible, Sant Cugat el trobarà a faltar' (25/nov/08)


  • Comparteix:

Pedro Armero en una foto d'arxiu

Pedro Armero en una foto d'arxiu

Pedro Armero, activista veïnal del barri del Monestir, ha mort la matinada de dilluns a dimarts a l'edat de 84 anys. Armero va ser president de l'associació de veïns del barri entre els anys 1997 i 2002 i es va distingir per la seva lluita contra la taxa de residus i a favor del desenvolupament d'aquesta zona de la ciutat.

Pedro Armero era un lluitador. Amb aquesta paraula l'han definit l'actual president de l'associació veïnal del barri del Monestir, Andrés Ares, i l'expresident, Jordi Molgó.

Ares ha explicat a Cugat.cat que Armero sempre havia lluitat pels interessos de la classe obrera.

Andrés Ares

Pedro Armero era un lluitador. Sempre lluitava per tots els veïns del Monestir. Encara ara lluitava per l'equipament de gent gran de la plaça del Coll.


En aquest mateix sentit s'ha expressat l'expresident de l'entitat, Jordi Molgó, que va estar al capdavant de l'associació entre els anys 2002 i 2006.

Jordi Molgó

Era un lluitador. A més era un home molt vital i ens va donar l'exemple de què les coses s'han de treballar fins que es tinguin al dia.




Armero va lluitar per recuperar les places d'en Coll i de Sant Francesc, així com per fer desaparèixer la taxa de residus. També va col·laborar en el procés de vianantització de l'avinguda de Cerdanyola.

La vetlla del difunt es fa aquesta tarda al tanatori de Sant Cugat i aquest dimecres a les deu del matí se celebrarà funeral al Monestir.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Lamento profundament la mort del Pedro, era un gran home, honest i lluitador, tenia però 82 anys i no 92 com dieu a la noticia

lluis. Enviat el 25/nov/08


Lamento molt la mort del Pedro. Vaig tenir la sort d'estar junts a l'Associació de Veïns. Va fer molt per millorar les condicions del barri de Sant Francesc-Monestir

toixó. Enviat el 25/nov/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.