La ciutat dóna l'últim adéu a Pedro Armero en un funeral emotiu al Monestir


  • Comparteix:

Centenars de santcugatencs han donat aquest dimecres al matí a l'església del Monestir l'últim adéu a Pedro Armero, activista veïnal del barri del Monestir mort aquest dimarts. En un funeral emotiu, veïns del barri, autoritats municipals i amics s'han sumat al dol per la desaparició d'Armero, a qui han descrit com un lluitador que va intentar millorar les condicions de vida dels seus conciutadans.

Els veïns del barri del Monestir han aprofitat l'últim adéu a Pedro Armero per destacar la 'bona persona que era' i el que va lluitar per un barri que de vegades ha estat oblidat. Escoltem les paraules d'algunes de les veïnes.

Veïnes Monestir

Era una persona molt estimada. És una gran pèrdua./ Molt bona persona i molt amable. Crec que l'estimava molta gent.


El president de l'Associació de Veïns del barri del Monestir, càrrec que Armero va encapçalar durant cinc anys, Andrés Ares, s'ha mostrat molt emocionat després del funeral. Per a Ares, Armero va ser un gran lluitador. En el mateix sentit s'ha expressat el president de la Federació d'Associacions de Veïns de Sant Cugat, Manel Sánchez. Segons Sánchez, Pedro Armero no només es preocupava pel seu barri sinó per tot el seu entorn. Els escoltem.

Andrés Ares i Manel Sánchez

Hem perdut una gran persona i un lluitador del barri. El món veïnal està trist. / En Pedro era un lluitador que no només es preocuva pel seu barri sinó per tot el seu entorn.


Pedro Armero ha mort aquest dimart a l'edat de 84 anys víctima d'una llarga malaltia. L'alcalde, Lluís Recoder, acompanyat per la majoria dels membres de l'equip de govern i per altres personalitats de la ciutat han volgut donar també l'últim adéu a Pedro Armero i el condol a la família de l'activista veïnal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.