Un documental sobre les dones de Colòmbia reuneix una trentena de persones a Valldoreix


Temes relacionats

Valldoreix commemora la Diada de la No violència Contra les Dones amb una exposició (28/oct/08)

Visita de la coordinadora nacional de la Ruta Pacífica de las Mujeres a Sant Cugat ( 6/mai/08)


  • Comparteix:

Moment del visionat del documental

Moment del visionat del documental

Una trentena de persones han assistit a la projecció del documental 'Un asunto de miedo' de la Ruta Pacífica de las Mujeres de Colombia aquest dimecres al vespre a la Nau de Cultura de Valldoreix. La projecció, que ha comptat amb la presència de la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, s'emmarca en la programació d'activitats de commemoració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere que ha tingut lloc aquest dimarts.

El moviment la Ruta Pacífica de las Mujeres de Colombia es defineix com a 'pacifista, feminista i antimilitarista', segons la representant a Catalunya de l'organització, Ana Milena. Durant la presentació del documental, Ana Milena ha explicat que el projecte de l'associació, que fa cinc anys que és a Catalunya, és fer-se ressò de la situació de violència envers les dones al país sud-americà, però també qüestionar-se la violència present al nostre país.

Ana Milena

Vam crear la plataforma a Catalunya per parlar de la violència aquí.


La regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, ha agraït la col·laboració de Valldoreix en la commemoració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere i ha recordat que la situació de les dones a Colòmbia no és fàcil.

Susanna Pellicer

Colòmbia no és coneguda per la Pau i és un problema per a les dones.


La Ruta Pacífica de las Mujeres és una proposta política feminista que treballa per aconseguir la tramitació negociada del conflicte armat a Colòmbia i per la visualització dels efectes de la guerra a la vida de les dones.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.