El CGPJ estudiarà el cas de la jutgessa que va intentar saltar-se un control policial a Sant Cugat


Temes relacionats

Una jutgessa beguda va intentar saltar-se un control d'alcoholèmia a Sant Cugat (24/nov/08)


  • Comparteix:

El Consell General del Poder Judicial (CGPJ) investigarà el cas de la jutjessa que va intentar saltar-se un control policial a Sant Cugat advertint als agents del seu càrrec. Ara serà l'òrgan qui decidirà si la magistrada ha incorregut en una falta greu per beneficiar-se del seu càrrec i obtenir així un tracte preferent. La policia va enviar el cas a la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que va remetre'l al Consell.

La jutgessa, que primer va negar-se a sotmetre's a la prova de l'alcoholèmia, va advertir als Mossos d'Esquadra què els esperaria quan passessin pel seu despatx. Finalment, quan la jutge va accedir a fer-se la prova va donar 0,48, gairebé el doble del permès. Els fets van passar a l'octubre a la carretera C-16 al seu pas per Sant Cugat.

El cas està ara a mans del CGPJ que serà qui determinarà si la conducta de la dona podria constituir una falta greu d'abús de la seva condició de jutgessa o bé una falta molt greu per excés o abús d'autoritat. La pena que es podria atribuir a la jutgessa pot ser una sanció econòmica o suspensió de càrrec temporalment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.